Holnap megyek fogászatra. Nagyon félek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Reggel 10-re. Ki kéne aludnom magamat, de szerintem nem fogok bírni. Már idegességemben kétszer volt hasmenésem is. Nem tudok lenyugodni, de muszáj lemennem.
Mond magadnak nem lesz semmi baj, én ma voltam fogorvosnál pont, én is féltem nagyon, nem volt jó a tömés ,de jó érzés nekem ,hogy végre szépek a fogaim!
2022. szept. 27. 19:59
5/14 A kérdező kommentje:
Gyökérkezelésem lesz és mindig félek hogy fájni fog, meg fulladok, nem kapok levegőt ha a számban matat. Mindig elfelejtek az orromon lélegezni. Utoljára 2 éve voltam, akkor meg úgy féltem, úgy ment a szívem, hogy miután beadta a szurit és kiküldött a váróba, félútón elájultam.
2022. szept. 27. 20:00
6/14 anonim válasza:
Mi lenne ha terapiara mennel a panasszal?
2022. szept. 27. 20:05
7/14 A kérdező kommentje:
Régóta járok pszichológushoz szorongás miatt, de ez nem javult.
Sajnos azonban a fogam nagyon fájt múlt héten, kaptam antibiotikumot és most muszáj kikezelni, nem halogathatom, másképp akár el is veszíthetem idővel.
2022. szept. 27. 20:07
8/14 anonim válasza:
Dehogy fog fájni. Úgy el fogja érzésteleníteni, hogy semmit nem fogsz érezni. Nem tudom, hogy mit használnak most, de nekem az utóbbi időben ki sem kell mennem a váróba. 3-4 percet vár és már neki is kezd. Mégsem érzek semmit. Legutóbb majdnem elaludtam tömésnél. Egyedül a nyálelszívót nem szeretem, annyira kiszárítja a számat, hogy a végén már nyelni is alig bírok. Ne félj, nem lesz gond!
2022. szept. 27. 20:15
9/14 anonim válasza:
Nézd... A fogorvos nem végez olyan kezelést, amibe nem egyezel bele. Minél tovább halad a gyökérkezeléssel, neked annál jobb. De bármikor félbe tudod szakítani és hazamehetsz. (Amit persze ne tegyél meg, de nyugtató hatású gondolatként ez járjon a fejedben!)
2022. szept. 27. 20:18
10/14 anonim válasza:
#8 Nekem is hasonlóan járnak el. Mivel nem kérek fájdalom csillapítót, az utóhatása miatt. Nem szerettem, hogy még fél napig zsibbad a szám. Ettől a spraytől meg beszélhetnékem van, mikor nem nagyon lehet és jókat kacagok, ha tudok. Szóval kedves kérdező kérjél Te is ilyen "kábítószert" , ecseteld mennyire félsz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!