Bölcsességfog probléma?
Egyáltalán nem biztos, hogy húzni kell, a fog növekedése sajnos fájdalommal jár
De mindenkép nézze meg egy fogorvos vagy szájsebész
En a helyedben kikernem egy fogorvos velemenyet. Azzal hogy elmesz, megkerdezed, es megnezi, azzal semmi rossz nem tortenik. En pont ma lettem tul a 2. bolcsessegfogam kihuzasan. Mind a ketto felso volt. Az elso az letort, nem teljesen, de eleg nagy lyuk volt benne. Huztam ameddig tudtam, honapokat, es mar a vegen fajt mire elmentem kihuzatni. Most ez kb 2 hete torhetett le, egy heten belul 3x tort le belole, kb a fogam vele mar hianyzott. Ha nem tort volna le egyik sem, akkor nem huzatom ki.
A 2 also az eleg sokszor be volt gyulladva amikor nott, az egyik az (tenyleg) piciket ferde. De semmi bajuk, amiota teljesen kinottek (kb 2 eve) azota nem fajtak, nem szuvasodik, es nem zavar azota. Elotte sokat raharaptam a szamra vele, volt hogy gennyesre gyulladt amikor nott. Fogorvos azt mondta nekem, hogy amig nincs vele kulonosebb problema, addig felesleges kihuzatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!