Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha túl sárgára színezik a...

Ha túl sárgára színezik a koronát azon tudnak világosítani?

Figyelt kérdés
Anno hófehérből túl sárgát csináltak, most le kell szedetni, mert javítani kell rajta, tudnak ezen is javítani vajon?
2022. szept. 25. 12:54
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Igen, tudnak.
2022. szept. 25. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem. Az egy színből készül, nem utólagos szízezéssel csinálják.
2022. szept. 25. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha leszedik a koronát, akkor nem a régit fogják visszarakni, hanem csinálnak újat. Ahhoz meg újra megnézik a fogszínt, úgyhogy szólj időben, ha világosabb színt szeretnél.
2022. szept. 25. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:

#2 de, utólag színezték, meghozták teljesen fehéren, kérdezte az orvos, hogy jó-e így vagy legyen színe, utána nézett színskálát és küldte vissza a technikusnak

Nem véglegesen van felragasztva, ha meg tudják csinálni ezt kapom vissza (ha nem akkor is, mert nincs 700 ezrem másikra)

2022. szept. 25. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
#4 Akkor valószínűleg csak vázpróba vagy nyerspróba volt eddig és most készül rá a kerámia. A kerámiát nem színezik, kicsi festést ugyan kap, de a alapszínét nem tudják megváltoztatni. Ha a kiválasztott színnél világosabbat akarsz akkor már nincs sok esélyed, mert már le lett adva a rendelés a fogtechnikusnak. Maximum ha holnap reggel felhívod a fogorvost, talán...
2022. szept. 25. 17:56
 6/10 A kérdező kommentje:

Már több éves, nem vázpróba volt

(ocsmány amúgy, a belső fele ugyanúgy hófehér, kívül meg átmenetes sárga)

2022. szept. 25. 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Most ezt nem értem, több éves és még csak ideiglenes?

Nekem cirkon van és mikor a véglegeset megkaptam, akkor mondták, hogy lehet a színén még változtatni, ha nem tetszik, persze csak x árnyalatot, de csak addig amíg nincs véglegesen felragasztva. Nem tudom ez hogy van, de még vissza is kérdeztem, hogy jól értettem-e, azt mondták lehet változtatni.

2022. szept. 25. 18:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Cirkon van, végleges, csak nem ragasztattam fel rendesen, várni akartam pár napot, hogy tényleg jó lesz-e, de végül nem mentem vissza, mert annyira gyűlölöm, hogy jobb a lelkemnek hogy "könnyen" leszedhető

(csak kell pár év hogy legyen újra annyi pénzem, hogy újat csináltassak)

2022. szept. 25. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
De hát ezt akkor sem értem, mert ha sokáig nincs rendesen felrakva, akkor az könnyebben is megy tönkre, plusz nem tudod úgy használni sem. Nem is értem, hogy ennyi ideig hogy nem esett le,vagy időnkén felragasztattad ideiglenesen?
2022. szept. 25. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, akkor azt mondta, hogy ez a ragasztás kb 1 évig kitart, 3 telt el és stabil
2022. szept. 25. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!