Fogorvosnak ajándék?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nyertem egy nagyobb ajándék csomagot egy fogorvostól,teljesen ingyen,(90.000 forint értékű) de nem szeretnék beallitani teljesen üres kézzel. Mit vehetnek az orvosnak? Fogorvosok, ti minek örülnétek? Teljesen tanácstalan vagyok 😪
Köszönöm szépen a válaszokat.
2022. szept. 22. 10:53
1/6 anonim válasza:
Vegyél neki egy díszdobozos elegáns golyóstollat.
2/6 anonim válasza:
Hogyan lehet fogorvostól ajándékot nyerni?
3/6 anonim válasza:
Na, ilyen orvos nekem is kellene. Gondolom ez valami kezelés csomag lehet..
4/6 A kérdező kommentje:
Facebook - on nyertem fehérítős és dentálhiginias csomagot 😊 de azt nem mondom meg hogy melyik orvos 🙈
2022. szept. 22. 19:46
5/6 anonim válasza:
De nem értem, ha ajándékba kaptad, neked miért kellene neki vinni valamit cserébe? Az ajándék, az ajándék. Úgyis lesz olyan kezelés, ami miatt majd fizetned kell.
6/6 anonim válasza:
Nagy ajándékot nem szoktak hozni elégedett betegek, de nem is kell. Ami jellemző: csoki, bor, pezsgő, virág, kávé, kertből gyümölcs, saját készítésű lekvár, ilyenek. A gesztus a lényeg, örülni fog neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!