Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogorvos jövő csütörtökön...

A fogorvos jövő csütörtökön tud fogadni. De nekem most fáj a fogam, van valami tanácsod amivel addig csökkenthetem a fájdalmat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 21. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy héten keresztül? Írass ki valamit a háziorvossal.
2022. szept. 21. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Flector por
2022. szept. 21. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Gingisol pluszt szerezz be gyógyszertárban és a lyukas fog helyén öblögess vele. Ez ilyen szegfűszeg alapú oldat. Kis vízben fel kell oldani de legyen töményebb. Nekem rengeteget segített amikor fájt a fogam.
2022. szept. 21. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Apám nekem sokszor azt mondogatta, hogy öblögessek egy-két korty alkohollal. Egyszer próbáltam ki, mert csak öblögetve is undorító, nem bírtam elviselni néhány másodpercnél tovább, de apám percekig csinálta, utána kiköpte, és állítólag neki jobb lett valamicskét.

Valami hideget tenni az arcra. Anno, amikor fájt a fogam, és a vége gyökérkezelés lett, tél volt, és órát utaztam. Kb három órát vinnyogtam végig az ágyban, miután már nem bírtam. Az odavezető úton meg észre sem vettem, hogy olyan csekély, semmilyen lett a fájdalom. Aztán ahogy melegbe értem, ismét vinnyogtam és visszatért a sírógörcs, de amíg a buszon és villamoson fagyoskodtam, a hideg levegő nagyon enyhített rajtam, gondolom ez valami fagyasztott dologgal is így lenne.

Esetleg fájdalomcsillapító, de azt nem hiszem, hogy következő csütörtökig ildomos lenne szedni.

2022. szept. 21. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Flector port írass, én is azt szedtem, míg az időpontomra várakoztam. Vagy ügyeletre mész, ha nagyon durva, non-stop magán fogászat is van, nem csak a tb-s Szentkirályi utcai.
2022. szept. 21. 23:02
 6/7 anonim válasza:

Hívd fel az orvosod és kérj Flectort

A patikában van extrém szájhigiéniára való szájöblögető gyógyszer, nem a legolcsóbb de nekem nagyon sokat segített

2022. szept. 22. 08:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Házi pálinkával kevert szódabikarbóna(főzettel? - 80 °C-s vízben feloldottam, nagyon sötét tea színe lett ) öblögettem percekig, utána még fájt pár percig aztán elmúlt most teljesen :)
2022. szept. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!