Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Sztk-s fogorvos?

Sztk-s fogorvos?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 8 lyukas fogam, ebből 3 elől.

Az egyik szuvas, a másik kettőn pedig kisebb lyuk van, az összes örlőfogamnak nagyjából a fele nincs meg.

Kb. 5.-es korom óta lyukas elől egy fogam, az örlőfogaim pedig szimplán letörtek evés közben, azóta legalább heti kétszer szóltam a szüleimnek, hogy kellene fogorvos, mert nem lesz jó vége, mindig az volt a válasz, hogy kérünk időpontot, de soha nem lett kérve. Viszont már annyira megvisel mentálisan, hogy évek óta nem merek beszélgetni, muszáj velük kezdenem valamit, nos a kérdésem az lenne, hogy sztk-s fogorvos tud-e ezekkel bármit kezdeni azt leszámítva, hogy kihúzza? Magán fogorvosra jelenleg nincs keretem, nem állunk úgy anyagilag.

17/f

2022. szept. 14. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el és kérdezd meg a fogorvost, magát! Mivel SzTK, nem kell fizetned, és bármit mond, mondhatsz nemet is.
2022. szept. 14. 00:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy tud, és a szüleid sem kellenek hozzá.

Kérj időpontot magadnak.

2022. szept. 14. 06:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fogod magad, elmész, ha szimpi az orvos, akkor megcsináltatod. Én körzetes fogorvos vagyok, 18 év alatt csak foghúzás esetén ragaszkodom szülői jelenléthez, vagy megegyezünk telefonban, hogy legyen tudomása róla, illetve első vizsgálatnál szintúgy kérek egy szülői beleegyezést. Ennek az az oka, hogy sajnos jártak már úgy kollégák, hogy a szülő ebből patáliát csapott, mert szerinte azt nem lett volna szabad kihúzni és társai, mindenkinek az a legjobb, ha mindenki tud mindenről. De amúgy nem kell, hogy ott fogja anya a kezét a gyereknek sőt, sokszor szólok is, hogy nyugodtan eljöhet egyedül is, tudja úgyis mi fog történni.
2022. szept. 14. 09:15
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindekinek a válaszokat!

Azt kétlem, hogy bármelyik fogorvos szimpi lenne, mert egy dologtól félek az pedig meglepő, de pont a fogorvos.

Kértem időpontot, meglátom mi lesz.

2022. szept. 14. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!