Levetessem a fogszabit vagy ne?

Inkább hallgass a dokira, ő csak jobban tudja. Meg különben is ha már megszenvedtél a jó eredményért, ne ezen múljon.
(Amikor majd leszedik, azért kérdezd meg, hogy mi az esély a visszarendeződésre, mert lehet, hogy viselni kéne ilyen éjszakai műanyag retainert.)

Szia!Off:A barátnőmnek 3 fogát húzták ki, hogy lehessen fogszabályzója.És szebb lett neki:)
Szerintem hagyd fent kibírod még azt a két hónapot :)Sok sikert:))

Le ne vetesd! Azért kell még utóla is fent hagyni,hogy a fogaid az új helyükön be tudjanak teljesen nőni a csonthártyába,mert ugye a mozgatások során nem volt meg az állandó helyük. De a dokid biztos bővebben is szívesen elmondja, mert én nem vagyok fogorvos=)
Nekem is van fogszabályozóm, még 4 hónapig lesz fent, aztán kapom az éjszakait, amit gondolom te is fogsz. Ezen a 2 hónapon már ne múljon a szép mosoly=D
20L

" Egy jo cipesz maradjon a kaptafajanal!"
Te az orvost megkerted, hogy beepitse ezt a szabalyzot a szadba, tehat hallgass ra,
es majd O fogja azt eldonteni, hogy mikor kell levenni!
Itt a forumon nem valoszinu, hogy lesz egy olyan szakorvos, Aki tudna Neked jelen esetben a latatlanban velemenyt adni.
Ezt a kezelo orvos had dontse el!

Ha nekem azt mondaná a dokim -így 8 hónap után- hogy kész, de még legyen fönt fél évig, hogy csontosodjanak a fogak, simán vállalnám. Én imádom a fogszabályzós életet:)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!