Az olcsóbb fogkrémek is vannak olyan jók mint a drágák?
Eddig ezeket használom: Oral-B, Aquafresh
A fogorvos azt javasolta Sensodyne vagy Elmex jobb.
Csak hát árban nem mindegy nekem. Tényleg fontos lenne váltani?
Egyrészt ugye tudod, hogy nagyon kevés fogkrémet kell csak használni? :)
Másrészt vannak nagyon olcsó jó márkájúak is, pl. én a Colgate Propolis-t szoktam venni, kb. 400 forint/100 ml.
Aztán pl. ezt használtam évekig: [link] 350 forint/125 ml.
A legjobban viszont ezt szeretem: [link] 700 forint/75 ml. Ebből van többféle.
A fehérítőseket viszont kerülöm, mert nagyon bántják az ínyem.
Dontodent (dm saját márka) gyógynövényes fogkrém. Tökéletesen jó. Linkelni nem tudom. Ebből is van többféle.
1-es és 2-es voltam
* Mármint nem a dontodent gyógynövényesből van több féle, hanem a dm saját márkájúakból (dontodent).
1,2,4
elmex piros színű, legjobb fogkrém, 900 ft a fehérítős is, most direkt mérem, idáig 5 hete használom már, és még van benne 1/4ednyi.
Érdekesség, hogy ezen rajta van a jelölés, hogy mennyit kell használni belőle, nem úgy mint a colgaten, hogy " 5 cm-es csíkot rakj rá".
De amúgy ezek a DM sajátmárkások jók szoktak lenni, szájvízük nagyon jó.
Ja amúgy a DM-es cuccok jók szoktak lenni.
LR az egy MLM-es üzletág, aloe verás cuccokkal foglalkozik és azokat lehet megvenni horror áron. Persze vannak jó dolgaik, mert pl. a samponja jó, az mondjuk bevált, csak figyelgetni kell, hogy ne fogyjon el, legyen időben megrendelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!