Nem baj, ha a fogkőleszedésem 8 percig tartott? Mindenhol azt olvastam, hogy 20-30 perc. Na, az a várakozás volt.
Lehetetlen. Ennyi ido alatt meg a helyzetet felmerni sem lehet. Hany fogat csinaltak, felso negy-also negy?
Evenkenti 1x fogkoleszedes minimum 30 perces folyamat.
Kedves 6-os!
Ha valaki minden évben leszedeti a fogkövét és úgy tart 30 percig, akkor az illetőnek annyira kritikán aluli a szájhigiéniája, olyan szinten nem mos fogat, hogy nincs olyan helyzetben, hogy ebben a kategóriában, vagy bármilyen egészségügyi kérdésben állást foglaljon. Még hallgató koromban sem szöszmötöltem ennyi időt még a legpudvásabb szájjal sem úgy, hogy ott szakorvosi ellenőrzés alatt álltunk és jól megnézhettük magunkat, ha valami is ott maradt. A másik opció, hiszen én magam is majdnem dolgoztam ilyen helyen, hogy kiadja a magánrendelő vezetője, hogy akkor is tartson a kezelés 30 percig, ha nincs erre szükség, nehogy valaki (te, vagy a kérdező például) azt gondolja, hogy itt valami elmaradt esetleg.
Egy 8 percig tartó fogkőleszedés az az átlag mennyiség, nem kevés, de azért nem is kifejezetten vészes. Ha valakinek ennél jóval tovább tart, akkor ott az illetőnek nagyon el kellene gondolkodni azon, hogy esetleg vegyen egy fogkefét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!