Az éjszakai fogszabályzó normális ha viselet közben fáj, de főleg utána, levételnél érintésre is fáj az egész fogsor?
Persze hogy normális.
A helyes állásba kényszeríti a fogaidat, és az bizony egyelőre fáj.
És fájni is fog egy jóideig, amíg nem normalizálódik a helyes állásban a fogsorod.
Sajnos ezt meg kell szokni... Főleg az első pár hét a kritikus, de ne vedd ki, bírd ki, mert csak rosszabb lesz.
köszi a választ, csak azért aggódtam mert ennyire egész állandó fogszabályzásos időszakban nemfájt soha a fogam.
csak azért vettem ki mert már hányingerem volt tőle nagyon és inni sem tudok vele. meg ez a nyálfolyás, áhh, kész
de igyekszem rávenni magam nemcsak este
Bár régi kérdés, nekem most vették le a fogszabályzómat, másnap rögtön kaptam is meg a retenciós készüléket, és még csak pár órája hordom, de ilyen fájdalmat csak a rögzített felrakásánál éreztem utoljára, és számomra is nagyon elkeserítő ez. :(
Komolyan, ennyire mocorog, hogy 24 óra elteltével már mennének vissza, és végig fájni fog? Azt hittem, az csak ott tart... De nem. :\
Remélem idővel újra hozzászokik ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!