Milyen gyakran érdemes ellenőriztetni A felső hidat?
Minden évben el kell járni, akinek pótlása van, annak különösen fontos.
Leszerelni a hidat annak sérülése nélkül nem lehet, kivéve ha magától enged el a ragasztó, de ez iszonyat ritka. Tehát ugyanazt már nem kaphatod meg, ha bármi miatt le kell szedni. De ha erre nincs jó ok, akkor úgysem bántják.
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
Összegezve : ajánlott megnézetem fogorvossal (aki készítette ahhoz mennék)
Milyen ok lehet arra
pl. hogy levegyék (?)
Nekem nagy problémám nincs vele, de feltételezem illetve bizonyos helyeken érzem és hogy a híd alatt az eredeti fog (amit ugye le kösz örültek még annak idején) romlik vagy romlott... Fájni nem fáj csak amikor meg szívogatom... Érződik az ízén. Ilyesmi miatt például lennék e...(?)
S ha leveszik, és másikat tesznek helyette, feltételezem az néhány százezer (minimum).... 5 éve 280 ezer volt... Gondolom most is innen indulna az ár fölfelé valameddig....
Nagyon köszönöm!
Nekem annak idején (5 éve) nem is lett beragasztva fixre, csak afféle próba ragasztással. Amikor telefonon időpontot kértem volna a végleges beragasztásra, azt mondták, hogy végül is, ha nincs vele gond így sem, akkor jó lesz ez így is. Ez jelentheti azt esetleg, hogy mégis le tudják szedni úgy, hogy ne rongálódjon, és ezt esetleg vissza tudják ragasztani (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!