Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen gyakran érdemes ellenőr...

Milyen gyakran érdemes ellenőriztetni A felső hidat?

Figyelt kérdés
Nekem öt éve van meg... Szerintem egy két helyen már erodálódott A fog alatta... Ha elmegyek vele a fogorvoshoz, ugyanezt a hidat fogja visszarakni, vagy egy teljesen újat készít? (Költségek!!!)
2022. aug. 30. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 22 éve van meg. Nem, amit leszednek azt már nem tudja visszarakni.
2022. aug. 30. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden évben el kell járni, akinek pótlása van, annak különösen fontos.

Leszerelni a hidat annak sérülése nélkül nem lehet, kivéve ha magától enged el a ragasztó, de ez iszonyat ritka. Tehát ugyanazt már nem kaphatod meg, ha bármi miatt le kell szedni. De ha erre nincs jó ok, akkor úgysem bántják.

2022. aug. 30. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Évente jó lenne fogászati szűrővizsgálat, úgyhogy menjél!
2022. aug. 30. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 20 éves, 5 év az még nem sok egy hídnál, hacsak nincs gond vele.
2022. aug. 30. 13:28
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!!

Összegezve : ajánlott megnézetem fogorvossal (aki készítette ahhoz mennék)

Milyen ok lehet arra

2022. aug. 30. 16:09
 6/8 A kérdező kommentje:

pl. hogy levegyék (?)

Nekem nagy problémám nincs vele, de feltételezem illetve bizonyos helyeken érzem és hogy a híd alatt az eredeti fog (amit ugye le kösz örültek még annak idején) romlik vagy romlott... Fájni nem fáj csak amikor meg szívogatom... Érződik az ízén. Ilyesmi miatt például lennék e...(?)

S ha leveszik, és másikat tesznek helyette, feltételezem az néhány százezer (minimum).... 5 éve 280 ezer volt... Gondolom most is innen indulna az ár fölfelé valameddig....

2022. aug. 30. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azóta minden csak drágább ès még ennél is több lesz. Az ár viszont mindenhol más. Én fogorvos vagyok, nálam mondjuk egy cirkon tag 46ezer, egy várossal arrébb 50, de van a környéken 75ért is. Pest megye, a fővárostól 60 km-re. Szóval elég nagy a szórás. A technikusom az új rendelkezésekkel durván érintett, úgyhogy már jelezte az áremelést, ez nyilván nálunk is kihat.
2022. aug. 30. 17:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Nekem annak idején (5 éve) nem is lett beragasztva fixre, csak afféle próba ragasztással. Amikor telefonon időpontot kértem volna a végleges beragasztásra, azt mondták, hogy végül is, ha nincs vele gond így sem, akkor jó lesz ez így is. Ez jelentheti azt esetleg, hogy mégis le tudják szedni úgy, hogy ne rongálódjon, és ezt esetleg vissza tudják ragasztani (?)

2022. aug. 31. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!