Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fáj a tömött fogam?

Mitől fáj a tömött fogam?

Figyelt kérdés
Májusban tömték a fogamat. Most étkezésnél, ivásnál néha belenyilal a fájdalom, 20-30 másodpercre. Pénteken viszont indulnék nyaralni két hétre, a fogorvosom szabadságon. El merjek így indulni?
2022. aug. 24. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmenni elmehetsz, de valószínű ezt a fogad majd gyökérkezelni kell.
2022. aug. 24. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fáj, akkor én elmennék máshova fogorvoshoz. Nem jó végig szenvedni a nyaralást.

Ha külföldre mész, akkor mindenképpen legyen biztosításod, hátha muszáj lesz fogorvoshoz menned.

2022. aug. 24. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy szennyeződött a gyökércsatorna,és foggyökér cisztád lett,mint nekem.
2022. aug. 24. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
3 vagyok. A fog fúrásakor tud szennyeződni
2022. aug. 24. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Sikerült találnom egy másik fogorvost, aki fogadott. A röngten nem mutatott semmi galibát. Átnézte alaposan a fogat, kitisztította a közöket és azt mondta, hogy nincs miért hozzányúlnia így utazzak nyugodtan, csupán figyeljek fokozottabban. Illetve javasolt egy fertőtlenítő szájvizet.

2022. aug. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!