Az gáz ha alig 22 évesen az első kettő metsző fogam betömik? ( Illetve még a mellette lévőknél egy kicsit az érintkezés pontján)
Miért lenne gáz, ezt egyszerűen nem értem. Nekem egész fiatalon (jóval fiatalabb koromban, sztem olyan 15-16 éves korom körül) már elkezdett két felső fogam között elsötétedni (jobb első és második között). Nagyon sokáig nem csináltak vele semmit. (Rendesen jártam fogorvoshoz, mindig fogat mostam, fogselymeztem, stb.) Kb. 30 éves koromban betömték, az égvilágon semmi nem látszott. Aztán egy kb. 10 évvel később újratömték, még jobb lett, most aztán tényleg nagyítóval sem látszik.
Nagyanyámnak ellenben 20 éves gyönyörű fiatal nőként kiesett az első felső két foga (jobb első és bal első), mert a testvére, aki táncos volt (hivatásos) leejtette... Na és akkor nagyanyámnak pótolták. Ez nagyon nagyon rég volt és így élte le az életét, nem igazán látszott. De akkor még egészen más anyagokkal meg technikákkal dolgoztak.
Köszönöm szépen utolsó a megnyugtató hozzászólásod. :)
Csak nem voltam felkészülve erre, más fogam miatt mentem az orvoshoz és hirtelen jobban megvizsgálta és feltűnt hogy jó lenne gyorsan megcsinálni. Nagyon megszeppentem mert sosem csináltak semmilyen metsző fogam, főleg nem a középsőt. És hát így ezután nem igazán tudtam még feldolgozni, főleg aggódó típus vagyok, így még jobban féltem már előre hogy a gyógyított fog már ne romoljon tovább😅
Nekem 24 évesen most 5 fogamat tomik ugy hogy elotte 5 eve volt mar tomve 8.
Na ez a gaz.
Szuvasodás helytelen fogmosásnál alakulhat ki. Meg az sem mindegy mikor mosod, étkezés előtt vagy után.
Milyen étrended van, hányszor mosod egy nap. Két fog között nehezebb takarítani.
Nem tudom miért gáz,ha éppen megmented a fogaidat húzástól...
Nekem 2 fogamat húzták ki eddig.Egyiknél nem hatott az érzéstelenitő,mert annyira bevolt gyuladva és szar volt az orvos.Most tömtek 3-at.A tied még jó.Ne hanyagold el őket,mert megbánnod később.Én azóta majdnem vonat elé ugrottam.Anyámnak 6 foga van.Fiatal kora óta nem tud igazán mosolyogni,még műfoggal se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!