Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek is hülyén néz ki...

Szerintetek is hülyén néz ki a túl fehér fog?

Figyelt kérdés
Sokszor látom főleg amerikaiaknál, hogy olyan hófehér foguk van, ami már elüt a természetestől. Szerintem egy kicsit sárga fog kevésbé néz ki hülyén mint ez a virító fehér
2022. aug. 17. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha annyira fehér, hogy a vak is megmondja, hogy műfog, akkor igen.
2022. aug. 17. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem néz ki hülyén.
2022. aug. 17. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
gusztustalan. Nem bírnék ilyen nővel lenni mert olyan látszat, mintha műfog lenne
2022. aug. 17. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Én mindig ilyen fogakra vágytam. Hátul már megvannak elől még bírja az eredeti, de addig nem tudok sajnos mosolyogni.
2022. aug. 18. 01:48
 5/9 anonim válasza:
62%
Én Svédbe élek, hát akárhányszor magyarba megyek nézek a metrón, hogy mennyi 30évesnek van műfoga, aztán rájövök hogy valószínűleg csak fehérítették. Bár nem 100%. Hulladék ahogy kinéz, pláne ahogy a magyar fogorvosok megcsinálják , akik a balkánon tanultak. Hányinger rájön az emberre
2022. aug. 18. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát én amikor a metrón utazom inkább látok fogatlan rothadt fekete fogú egyéneket, mintsem halivúdi mosolyokat.
2022. aug. 18. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
42%

Mekkora büdös gyökér aki azt írja "Svédbe" élek "Magyarba" megyek.

Figyelj ez helyesen:

kutyaólba

s..glyukba.

Ennél még helyesebben, de te ezt nem érted:

Svédországban

2022. aug. 18. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Általában a fogatlan etnikum mondja így.
2022. aug. 18. 15:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Dentál higiénikus vagyok és teljesen egyetértek veled, kérdező. Sőt a kollégáim is mind (fogorvosok, asszisztensek, technikusok stb.). Egyébként a választható színskálából direkt ki szoktuk venni ezeket a vakolat fehér árnyalatokat. Lásd: [link]
2022. aug. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!