Gyökérkezelés közben nagy fájdalom??
Sziasztok!
Járt már valaki így?
Hátsó rágófogammal járok gyökérkezelésre,de már 6.alkalommal kezeli a fogdokim.A baj az,hogy a kezelések annyira fájnak,hogy konkrétan lever a víz közben.Érzéstelenítőt csak a legelső alkalommal kaptam,gondolom azért nem ad,hogy lássa van e fájdalom v passz.Dr.Nő se érti,hogy miért fáj még ennyire mikor semmit nem lát már a gyökerekben,panoráma röntgent is csinált 2x is.Én már mondtam,hogy húzza ki nem akarok tovább szenvedni vele,de nem akarja mert,hogy jó lesz ez csak még idő kell neki...
Nem tartom normálisnak,hogy ennyire fájnak a kezelések,2.kezelést meg se éreztem érzéstelenítés nélkül,de azóta borzasztó az egész kezelés.Most a 6.gyökérkezelés utan éjszaka borzasztó fájdalom volt a fogamban,fájdalom csillapítóval ment ki nagyjából.
Volt már valakinek hasonló problémája?
Én abban a tudatban voltam,hogy azért nem ad,hogy lássa fáj e még.Viszont látja a reakciómból hogy nagyon fáj és mégse ad érzéstelítőt.
Kollégáim ajánlották ezt a fogdokit,pont azért is mentek hozzá mert pozitívak voltak a vélemények róla..
Kövi kezelésnél már biztos fogok szólni,hogy adjon érzéstelenítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!