Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 32 évesen érdemes fogszabályzó...

32 évesen érdemes fogszabályzót tetetni?

Figyelt kérdés

Egy olyan fogam van, ami látványosan rossz helyre nőtt, a többi kicsit csálé, de csak azok miatt nem csináltatnék.

Van valaki, aki ilyen idősen csináltatott?

Hogy működik a dolog?

Köszönök minden információt! 🙂

2022. aug. 12. 15:16
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem határozottan van, én most csináltattam 25 évesen. Ha zavar, akkor mindenképp vágj bele, sosem szégyen az, ha teszel az ellen, amivel nem vagy megelégedve.

Megkeresel egy fogszabályozással foglalkozó klinikát, kérsz időpontot konzultálni és mindenről tájékoztatnak.

2022. aug. 12. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb később mint soha.
2022. aug. 12. 15:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a fogorvost.
2022. aug. 12. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindegy, hogy hány éves vagy. Idősebb mindenképpen leszel (remélhetőleg) a kérdés, ha most megcsináltadod, lehet 33--34 évesen már tökéletes a fogsorod. :) -nem tudom mennyi ideig tart a fogszabályzás-
2022. aug. 12. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Én 30 éves vagyok, most fogják levenni, egy percig sem bántam meg. :) Hajrá!
2022. aug. 12. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kell 23 évesen.Annó elhajtottak,hogy ezt nem lehet szabályozni.Most direkt felkerestem egy nagyon jó fogorvost.2 évig kell hordanom,4 hetente ellenőrzéssel,de megéri.Én mindenképp belevágnék a te helyedben is
2022. aug. 13. 14:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én is 32 éves voltam, mikor feltetettem a fogszabályzómat. Most, úgy néz ki a dolog, hogy újra kell ragasztani mindkét íven. Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy sosem késő belevágni, mert megéri. Én sem bántam meg. Sajnos így jártam, de ez benne van.
2022. aug. 14. 09:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ és a bátorítást! 😊
2022. aug. 17. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!