Ez gáz 18 évesen?
A gáz az lenne, ha nem csináltatod meg. Az nem kifogás, hogy a fogorvosod szabadságon van, a szuvasodás ugyanis nem a szabija alatt alakult ki, hanem jóval előtte (akár évekkel). Időpontot valószínüleg amúgy sem fog tudni adni egy hónapon belül.
A fogmosásról meg annyit, hogy moshatod akár 0-24, ha rosszul csinálod akkor semmit sem érsz el vele. A jó fogmosásról ezeket érdemes megnézned: https://www.youtube.com/channel/UCGQTWpWmhilM_CntEa5Qzuw/vid..
És ha gáz, akkor mi van?!
Az volna gáz, ha hagynád őket úgy, ahogy vannak.
Ennek sok oka lehet.
Pl genetikailag rossz zomác.
Depresszió miatti elhanyagoltság.
Ilyesmi miatt nem törnék a fejed felett pálcát. Csináltasd meg és kész
Köszönöm a gyors válaszokat. Időpontom van hónap végére. Tervezek tanácsot kérni mikor megyek a fogdokihoz. Igen lehetségs, hogy a genetikám miatt lehet. A videót amit küldtél második megfogom nézni.
Továbbá nem kifogásként írtam, de kétszer ment szabadságra egymás után. 2 hónapig oda volt az orvos. És most megint 3 hétre oda van. Nem ilyen veszem úgy gáznak a fogaimat. Csak ennyi idősen rossz, hogy ilyenek lettem a fogaim. Fog korona héjat is fel kell tennem a fogaimra. Mert lekopott az első kettő. Azt mondta az orvos, hogy gyengék a fogaim.
Nekem 1 bölcsességet húztak ki és 4 van betömve én is gáznak érzem, hogy ennyi elromlott pedig már 45 vagyok. 25 éves koromig 1 rossz fogam sem volt.
Lehet nem jó minőségű fogkefet vagy fogkrémet használsz vagy nem szakszerűen használod. Kérj tanácsot a fogorvostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!