Mennyi pénzből jönne ki egy fogászati kezelés?

Első vagyok megint.
Biztos nehéz és átérzem a helyzetedet,de az hogy kihúzzák a fogaidat, betömik(általában rosszul), gyökérkezelik-... egy idő után a tömés kiesik,fájni foga fogad újra,....tehát egy ördögi kör lesz, ha nem rendesen csináltatod meg a fogaidat.Sajnos igen, ide jutottunk, de ez van. Egyébként a legtöbb magánrendelésen(jó fogorvosnál) is lehet kérni részletfizetést!!! És akkor nem kell hitelt felvenni vagy ilyesmi.
Hidd el a környezetemben aki volt SZTK rendelésen, mindenki pórul járt és utána a nem szakszerű kezelés miatt még többet fizethetett magándokinak,mint amúgy kellett volna.
És a rossz fogak más egészségügyi problémákhoz is vezetnek, nem csak a fogfájás van.
Esetleg nincs rokonod aki adna neked kölcsön, és utána neki törlesztenéd?Ez csak ötlet, de sztem jobb,mint az,hogy egy körzeti orvos jobban lestrapálja a szádat,mint most van=(
Én évekig küszködtem a gyomorproblémámmal,hasmenéssel...mind ezt azért mert fogszabályozóra volt szükségem,amit 15 évesen kellet volna,amikor kiesett az utolsó tejfogam. A harapásom annyira rossz volt,hogy a rágófogaim nem értek össze, ez miatt nem rágtam meg a kaját rendesen... sok százezer forintba kerül ez nekem,de anyukám segítségével 21 évesen kaptam fogszabályozót.Így valószínű életem végéig megmaradnak az amúgy jó fogaim.Ha viszont nem fizettük volna ki a sok pénzt,akkor majd később költhettem volna mégtöbbet az egészségemre=(

SZTK és SZTK között is van óriási különbség... Én pl tudom, hogy nálunk Kecskeméten nagyon korrekt rendelők lettek, korrekt orvosokkal. A legtöbbjük nem fog kontár munkát csinálni. Nem kell őket sürgetni. Kérni kell egy olyan időpontot, amikor tud rád elég időt szánni és nem a kapkodás az első.
Maximum ha kész vagy, rá egy hétre elmész egy magándokihoz, és megkérdezed, hogy szerinte milyen és kelle-e valami javítani... Egy próbát szerintem az SZTK is megér, főleg, amiyen árak manapság uralkodnak a fogászatban. (abszolut nem magyar pénztárcához van igazítva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!