Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Így lehet fogszabályozásnál?

Így lehet fogszabályozásnál?

Figyelt kérdés

Kihúzták régebben a jobb alsó 6-os nagyörlőm és a mostani bal 7-es nagyörlömet.A bölcsesség fogaim alul tökéletesen kivannak nőve és egézségessek.Azt meg lehetne csinálni,hogy fogszabályzóval előre hozatom őket?

Őszintén szólva nem szivesen vágnék bele az implantátumba,ha lehet még itt saját fogam

2022. aug. 5. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Amúgy sokan nem tudják, hogy hiába az évekig szabályozás, szenvedés, a kusza fogak egy idő múlva visszaállnak.

2022. aug. 5. 08:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Nekem is előrehozták fogszabályzóval.

#1miért mondod ezt? Aki rendesen hordja az éjszakait, annak szépek maradnak a fogai. Illetve ragasztanak a fogak belsejére fix retainert.

2022. aug. 5. 18:21
 3/5 A kérdező kommentje:
2022. aug. 9. 05:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem fix retainer és kivehető fogszabi mellett 8 év után sem álltak vissza…
2022. aug. 28. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Dehogy állnak vissza, honnan vetted ezt a baromságot? :D Nekem borzasztóan kuszák voltak a fogaim, több, mint 3 évig volt rajtam rendes fogszabályzó, előtte és utána is kellett éjszakai, szóval jó sokáig kínlódtam vele. Azóta eltelt több, mint 10 év és a fogaim ugyanolyan egyenesen állnak.

2022. aug. 31. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!