Meddig tarthat ez az érzés?
Figyelt kérdés
sziasztok! jobb felső hatos kihúzásán döntöttem,ugyanis 8hónapja időszakonként arcüreg fájdalmat okozott. (zsibbadás,szem és. halánték fájdalom stb .)
18napja kihúzták, a vérdugó benne maradt ,nem nyîlt meg az arcüreg ,de az arc zsibbadás ,fejfájás megmaradt .visszamentem , de azt mondták türelem . vannak jobb és rosszabb napok . lelkileg már megvisel.kérdésem lenne egy gyulladt fog eltávolîtás után mennyi a regenerálódasa az arcüregnek ? 31/N
2022. aug. 2. 19:42
1/2 A kérdező kommentje:
*idegelt fog volt .
2022. aug. 2. 19:42
2/2 anonim válasza:
Szia , tudom ez nem igazán segit ,de elmondom hogy en is így vagyok. Jobb felső 7es . Múlt hét péntek óta szenvedek . Begyulladt a sebhely, holnap másodszorra megyek vissza , fáj az egesz arcom , a fülem, mindenem . Rettenetes ! Arról nem beszélve hogy egy hatalmas lyuk tátong a fogam helyen ! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!