Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Műfog? Mit tegyek ha elől...

Műfog? Mit tegyek ha elől kihúzták a fogam és nem nő új?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya ha mosolygok sajnos mert látszik, mit tegyek műfog?? Kinek csináltak már ilyet? Fájt?? Kérlek segítsetek!
2010. szept. 22. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
b*szkixd mi nem vagyunk cápák hogy új nőjön:D:D természetismeret 1.osztály
2010. szept. 22. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
többféle módon lehet pótolni. valszeg egy szögszerűséget beültetnek az állkapocsba, és arra tesznek egy koronát. több tízezerbe fog kerülni, erre számíts. ezeket amúgy nagyon szépen meg tudják csinálni.
2010. szept. 22. 19:15
 3/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám...nekem ráadásúl 3 is van...kettő felül 1 pedig alul...nekem úgy fogják megoldani,hogy felülre tesznek egy fogszabályzót,alulra pedig hidat építenek,de mindenféleképpen el kell menned orvoshoz,mert mindenkinek mást tesznek vele...Sok sikert.
2010. szept. 22. 19:39
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy beültetett fog, vagy korona vagy kivehető fog, a pénztárcádtól függ a dolog.
2010. szept. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!