Gyulladt fog, feldagadt arc?
Már hát lassan egy éve volt egy teljesen letört fog, gyakorlatilag már mintha nem is lett volna, nem volt koronája. Egyről a kettőre egy éjszaka alatt begyulladt.
Az arcom minimálisan felvan dagadva, érzek hogy gyulladásban áll.
Vettem fertőtlenítő öblögetőt, jegelni szoktam, illetve napi 2-3 fájdalomcsillapító, és így elmondhatom azt(lekopogom) hogy jelenleg így bírható azért.
Szájsebészetre kell beutaló?
Mert szerintem egy sima fogorvos ilyen fogat már nem húz hanem beutal szájsebészetre.(ismerem a dokit itt nem barbár). Az lenne a kérdésem mivel egy hét múlva megyek nyaralni ha esetleg hétfőn vagy kedden kihuznak hétvégére lemehet a duzzanat esetleg?
Illetve ha még csak enyhén duzzadt akkor nem kell inyt vágni gondolom így lehet húzni.( Régebben már volt ilyen kaptam 1 hétig antibiotikumot és szart sem ért, már golflabda volt a pofám és úgy is kihuztak a fogamat és egyáltalán nem fájt a húzás, azonnal lement a duzzanat)
Már kevésbé van feldagadva az arcom, és kevésbé fáj, a doki írt fel antibiotikumot( azt is tök nehezen amúgy meg elkezdte mondani hogy fel sincs dagadva az arcom)
Dalacint írt szerintetek kikene váltani? Vagy felesleges( ha csak így enyhén gyulladt, nem is fáj már 2 napja csak érzem hogy ott van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!