Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Jó fogorvost keresek Pestmegyé...

Jó fogorvost keresek Pestmegyében. Tudtok valakit, aki nagyon jó?

Figyelt kérdés
Volt már két húzásom de legutóbb elájultam. Nem azért mert annyira fájt volna, csak valamiért nem bírom. Az előző fogorvosom jó volt, csak sajna már a rendelőbe sem tudok bemenni, mert az ajtóban álva elsötétül a világ.Van egy fogam, ami régen gyökérkezelt volt, de kiesett a tömés és egy dióskiflinek köszönhetőenaz egész fog letört, éshát igazából csak a gyökér van meg. Nézegettem az altatásos foghúzást is, de nagyon drága. Légyszi ha tudtok valakit, aki jó írjátok meg.
2010. szept. 22. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
ezzel már szerintem nem fogászatra kell menni, hanem szájsebészetre :S
2010. szept. 22. 10:30
 2/6 A kérdező kommentje:
ÚÚÚÚ nemár! Nagyon félek!
2010. szept. 22. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
ne ijedj meg. jól eltudják érzésteleníteni. de ha már csak a gyökere van, akkor tényleg oda kell menned.
2010. szept. 22. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. szept. 22. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én tudok ajánlani egy nagyon jó és precíz doktornőt Budapesten.Én is hozzá járok amúgy. Fogszabályozó szakorvos, fogorvos és szájsebészeti bigyója is van. Ott helyben röntgenez is ha kell és ugye végezhet beavatkozásokat(műtétet) ha úgy van. Legutóbb a párom tőben letört fogát(neki is csak a gyökér maradt) hozta helyre teljesen, nem kellett kiműteni se.De egy fogát mikor húzta a fogszabi miatt összeroppant, ki kellett műtenie.A párom is nagyon meg volt elégedve vele, nem volt rossz tapasztalatunk vele=) Ja és elég jó árban dolgozik! Ha szeretnéd, megadom a nevét és elérhetőségét priviben!

2010. szept. 22. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi és légyszi küld el!
2010. szept. 23. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!