Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog húzás utáni...

Bölcsességfog húzás utáni tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Okozott valami problémát, hogy eltávolítottak a bölcsességfogatokat? Pl. más fogak elmozdultak vagy instabillá váltak vagy rossz lett a rágás stb. Kellett ebből fakadó szövődmény miatt más kezelés, pl. másik fog kihúzása?

Rá akarnak beszélni, hogy tömés helyett húzassak ki egy bölcsességfogat, de eléggé aggaszt a dolog. Még az összes fogam megvan, nincs saját tapasztalatom.

2022. júl. 22. 09:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen a helyzete, mennyire tudod ápolni. Nekem letört belőle, de igy is 5-6 mozdulattal kiszedték és két három nap mulva meggyógyult. Én sem akartam, de nem nagyon lehetett vele mit csinnálni. Volt kisérlet rá hogy betömjék ha jól emlékszem, aztán jött az emlegetett begyulladás majd széthasadt a fejem, bementem az ügyeletes néni meg elintézte. Ja és egyáltalán nem csúszott szét a fogsor.
2022. júl. 22. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó a helyzete, de sajnos a legnagyobb részét nem érem el, nem is csoda, hogy kilyukadt. Alsó fog.
2022. júl. 22. 09:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Tök felesleges fog a bölcsességfog. Nekem mind ki lett húzva mert fájtak és mind széttört. Nem volt gond húzáskor, szépen begyógyultak.
2022. júl. 22. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem most húztak ki kettőt, messze nem olyan durva, mint ahogy elképzeltem, egy tömés is kellemetlenebb, mint maga a beavatkozás, az utána lévő két nap kicsit kellemetlen de teljesen vállalható.
2022. júl. 28. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!