17 évesen tejfoggal lehet fogszabályzóm?
Figyelt kérdés
A felső jobb 3-as és a felső bal 3-as fogam még tejfog:D
Nem is mozog,tök egészséges,múltkor csináltak röntgent,ott van a csontfog csak nem akar kinőlni.
De fogszabályzóra volna szükségem,ebben megakadályozhat a 2 tejfogam?
Nem szeretném megvárni hogy kiessen a tejfog,mert nemsokára betöltöm a 18-at,és akkor vagy 6szor drágább lesz.
2010. szept. 21. 21:55
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg éjszakai fogszabályzó?
2010. szept. 21. 22:07
4/7 anonim válasza:
Szívtad, mert a tejfog miatt nem fogsz kapni, mert mi a vért csinálsz, ha fogszabi közben az egyik kiesik. Szóval kezdjetek el gyűjteni fogszabira... Nekem is cska a végleges fogaimra adták, jó mondjuk nekem már 13 évesen asszem minden fogam maradandó volt.
5/7 anonim válasza:
Nekem volt tejfogam, és kaptam, Ezt az orvos tudja neked megmondani igazából.
6/7 anonim válasza:
Nekem is van még egy tejfogam és 2 hét múlva kapok éjjel-nappali fogszabályzót. Ez igaziból orvos kérdése, ugyanis az előző fogorvosom azt mondta, hogy nem lehet, aztán elmentem egy másikhoz és ő azt mondta, hogy a "kezelés során kihúzza".
7/7 anonim válasza:
Ezt tényleg csak az orvos tudja megmondani. Én 16 évesen kaptam és még volt tejfogam. Az is lehet hogy kihúzzák, ez sem nem ritka. mindenképp menj el egy orvoshoz, aki megmondja, mi legyen, nemcsak a pénz miatthanem mert minél előbb kezded a kezelést annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!