A kávézástól látványosan barnul a fog?
Figyelt kérdés
Hallottam ezt, de nem tudom egyértelműen megerősíteni. Elvileg aki kávézik rendszeresen, annak az évek során sokkal nagyobb mértékben barnul a foga, mint annak aki nem? Meg tudjátok erősíteni?
Ha csak heti egyszer iszom, idővel meglátszódhat az is?
2022. júl. 12. 21:08
1/2 anonim válasza:
A fogak felületét tulajdonképpen minden szinezi ami nem fehér. Pl paradicsom, olivabogyó, stb. is tartalmaz erős szinezőanyagot. Mégis, ételek/italok mint bor, kávé, tea, cigi festenek a legerősebben.
Annyival segíthetsz hogy pl kávézás után kiöblíted a szád egy korty vizzel (iszol utána egy korty vizet, gurgulázol, lenyeled).
Vagy pedig fogorvosi foggehérítés 5-10 évente.
2/2 anonim válasza:
Igen, nekem szinte mind barna már, vagy sárga. Napi 3-4 kávé 20 évig megteszi a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!