Van itt olyan, aki megúszta a bölcsességfog kinövést fájdalom nélkül?
Figyelt kérdés
Meglepő, de nekem kinőtt mind a 4, ráadásul fájdalom nélkül, konkrétan meg sem éreztem, hogy nőttek. Fönt van 1, ami minimálisan kifelé dől, de a többi nagyon szépen, szabályosan nőtt ki. Emiatt lehet az, hogy megúsztam fájdalom nélkül? Más is volt ezzel így?2022. júl. 4. 21:21
1/5 anonim válasza:
a kinövésük fájdalom mentes volt, az eltávolításuk és az utána való lábadozás már nem annyira.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem fájt, elég érdekesen nőttek ki, hol kibújtak, hol eltűntek. Kettőt kellett kihúzni, de az sem fájt.
4/5 anonim válasza:
Nekem sem fájt egyik sem, viszont 2 rossz irányban nőtt, azokat később el kellett távolítani.
5/5 anonim válasza:
Nekem sem fájt és még mind a négy magvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!