Az egyik fogam elől nagyon kiáll. Szeretném kihúzatni és fogpótlást csináltatni. Milyen megoldások vannak erre?
Igazából implantátumot szeretnék a legjobban, de nincs rá 100 ezer forintom. Mivel még tanulok ezért összespórolni sem tudom a fizetésemból. És mivel elmúltam 18 éves, ezért semmiféle támogatást nem kapok rá.
Pedig nagyon zavar és nagyon gátlásos vagyok emiatt. Már csak egy évem van a suliban és félek, hogy nem kapok állást úgy, hogy nem merek mosolyogni, sőt még beszélni sem nagyon nehogy észrevegyék a szépséghibámat.
Milyen megoldások vannak ilyen esetben? (A fogszabályozó és az implantátum túl drága nekem)
Szerintem jobban jársz, ha inkább spórolsz, a fogszabályzó se olyan vészesen drága, ha jó helyen csináltatod :)
nekem 60E-ből az állandó úgy kijött, hogy azok a tappancsok rendszeresen lettek ugye cserélve, ami úgyszint fizetős, illetve még a doki is kapott hálapénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!