Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 27 hetes kismama vagyok egyik...

27 hetes kismama vagyok egyik fogam nagyon el kezdett fájni semmit nem aludtam tőle, sikerült egy fogorvost találni szombaton aki fogad! Egyik fogam gyulladt, többi lent!?

Figyelt kérdés
Volt egy tömött fogam ami eléggé fájt , a doki fel nyitotta ki takarította és vattát tett bele, nyitva maradt hogy a gyulladás le huzodjon róla, a tömés ami benne volt túl magas volt nyomta és b gyulladt hétfőn megyek tovább vele! De hogy gyulladt nem lesz baja a babámnak addig, már legalább bírom a fájdalmat így is!Csak féltem a kisbabák!?

2022. jún. 25. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Attól lehet baja a babának, ha nem kezelik. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Ugyanígy jártam kb. egy éve, harmadik trimeszter elején. Egészséges babám született, épp itt alszik az ölemben.

2022. jún. 25. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszod :) így kicsit meg nyugtató :)
2022. jún. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!