Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fáj még mindig????

Mitől fáj még mindig????

Figyelt kérdés
sziasztok tegnap előtt kihuzták a rossz fogam nagyon fájt ezért a fogorvos nem tudta ki huzni 2 szuri mellett se csak a teteje tört le. azonnal elküldtek szajsebészetre ahol meg 2-3 szurit benyomott nem ereztem mar semmit kiszedte a gyökeret. de most 2 nap elteltevel is nagyon faj. az inyem melette es a duzzanat az arcomon. a seb szépen gyogyul egyébként . Antibiotikumot is szedek meg cataflamot de mar a gyomrom is ki van készülve
2022. jún. 22. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szedjél gyomorvédőt a gyógyszerek mellé, hideg vízzel borogasd az arcod, majd az antibiotikum leviszi a gyulladást pár napon belül. Nem csoda ha ennyire fáj, hiszen jól megcincálták azt a fogat és az a rengeteg injekció, annak a helyei is fájhatnak.
2022. jún. 22. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:
3-4 napig fájt az arcüregem és a foghelye is. Aztán hirtelen az 5. nap minden megszűnt, minimális diszkomfortot éreztem. 6-7. napra pedig már semmit. Szerintem ez teljesen normális. Én is szedtem antibiotikumot meg cataflamot, mellé normafloret.
2022. jún. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!