Rizsaa kérdése:
Gyokerkezeles lesz majd. De előtte ki tisztította a fog csatornát vagy valami ilyet csinált. ???
Figyelt kérdés
Az lehet h azóta azért faj ?
Normális dolog a fájdalom vagy menjek vissza ??
Van idopontom jövő hónapba akkor csinalja a gyök . Kezelést
2022. jún. 21. 17:04
11/18 petraa07 válasza:
Ha állandóan fáj, vagy éjjel jelentkezik azt javaslom hogy minél előbb hívd fel az orvos és menj el hozzá, mert akkor lehet kell egy kis antibiotikum. Néha előfordul hogy kell.
12/18 petraa07 válasza:
De persze nem biztos hogy gyógyszer kell, de menj el nehogy erősebb legyen a fájdalom.
13/18 A kérdező kommentje:
Állandó jellegű
2022. jún. 23. 09:26
14/18 petraa07 válasza:
Akkor minél előbb menj vissza az orvoshoz mert nem kéne fájnia.
15/18 A kérdező kommentje:
Hívtam őket ! Azonnal mehetttem. Kicsit gyökérkezelt szerintem (éreztem az a huzogálo valamit ) és most nem tombe be hanem nyitva hagyta. Hétfőn megy akkor Tom. Kaptam antibiotikum. Felek h hétfőn újra fájni fog ha ne Tomi ideiglenes toméssel
2022. jún. 23. 21:39
16/18 petraa07 válasza:
Mivel most nyitva van ki fog tisztulni a fog. Az antibiotikum is addigra elkezd használni. Szerintem nem kell félni. Mielőbbi jobbulást kívánok! :)
17/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm neked kedves Petra 🤗
2022. jún. 24. 19:03
18/18 petraa07 válasza:
Nagyon szívesen, remélem tudtam segíteni. Jobbulást kívánok! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!