Mi lesz, ha örökre ott marad?
Figyelt kérdés
3 hete,hogy már kihúzták a fogam,és lett az ínyemen egy dudor,ami fehér is kicsit...szüleim vmi olyasmit magyaráztak,hogy sebfog....nagyon aggódom el fog egyáltalán múlni?ráadásul még a fog helyén van egy pici lyuk is,ami látszik.....
volt már valakinek ilyen vagy hasonló?
mik a tapasztalatok?
2010. szept. 19. 18:53
1/7 anonim válasza:
Nekem volt. Menj vissza az orvoshoz mert nem fog elmúlni magától. Sőt egyre rosszabb lesz! Ha gondolod leírom mit csinált vele, de akkor lehet, hogy nem fogsz vissza menni... :S
2/7 anonim válasza:
Ne aggódj, el fog múlni. Nekem eddig 3 fogamat húzták ki, mindegyik esetben kellett vagy 2 hónap, hogy már annyira begyógyuljon a seb, hogy nyugodtan tudjak enni. Egyébként ha nem fáj, akkor légy türelmes, nincs gond, de ha nem nyughatsz, mutasd meg fogorvosnak, ő meg fogja mondani, mi újság van.
3/7 anonim válasza:
De második válaszoló Neked is egy dudor volt a fogad helyén? Mert más az, hogy begyógyul az íny és ahhoz idő kell, meg más az is, hogy valakinek egy borsónyi dudor van ott a húzás helyén.
4/7 anonim válasza:
Én pl. a dudorral amikor vissza mentem kaptam 2 injekciót és utána szikével kivágták. Gondolhatod mennyi idő volt mire ismét meggyógyult az ínyem :S :(
5/7 A kérdező kommentje:
elrettentő hírek...kedden így is,úgy is mennem kell
2010. szept. 19. 19:15
6/7 anonim válasza:
Sok sikert, remélem Te megúszod vágás nélkül is :)
7/7 A kérdező kommentje:
és köszönöm
2010. szept. 19. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!