Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghuzas utan fogmosas?

Foghuzas utan fogmosas?

Figyelt kérdés

Tegnap este a fogorvos kihuzta a mar elviselhetetlen gyulladasban levo fogamat(bolcsessegfog elotti fog). Elmondott minden lenyeges dolgot azzal kapcsolatban is hogy mit nem szabad enni. Kaptam antibiotikumot is amit 5 napig meg szednem kell. Nyilvan faj a fog helye es korulotte, de nem olyan erosen mint huzas elott. Akkor a gyogyszerek sem hatottak. A flector 2 ora alatt kiment belolem es mar a halalom kívántam annyira fajt a fogam... Most 4 orat legalabb benne marad a hatasa miutan beveszem es inkabb csak ilyen gyulladasszeru fajdalmat erzek nem pedig azt a lukteto, agyamig elero poklot amin 3 napon keresztul atmentem.. illetve vegre tudtam aludni!

tehat ez a resze is tok okes.

A fogmosasrol is biztos szot ejtett de sajnos annyira kaba voltam hogy teljesen elfelejtettem ezt a reszet.

Pontosan hogyan kell fogat mosni es mikortol lehet? Nyilvan gyenge sorteju, lehetoleg uj fogkefevel oblogetni nem szabad csak folytatni a fogmosas kozben hasznalt vizet. Ezzel a reszevel tisztaban vagyok, csak azzal nem hogy a seb korul is moshatom, ha igen akkor hogyan? Nagyon nem szeretnem hogy barmi kart is tegyek benne mert igy is megszenvedtem rendesen vele. Nehogy kiessen a verdugo vagy barmi problema legyen.

elore is Koszonom a segito valaszokat!

2022. jún. 14. 07:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Fogmosás az mehet rendesen. ÓVATOSAN a sebet is meg lehet tisztítani puha sörtéjű fogkefével. Öblögetni nem szabad, helyette hagyd a szádból kicsorogni a vizet.
2022. jún. 14. 07:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom!Most vettem direkt erre egy nagyon puha fogkefet :)
2022. jún. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!