Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Segítség! Meddig tart a...

Segítség! Meddig tart a bölcsesség fog fájdalom?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem érezni, hogy valami nem okés, de nem fájt annyira majd mire délután lett, már bekellett szednem egy ibuprofent. Este már meglehetősen fájt ezért beszedtem még1-t és elaludtam. Ma felébredtem fél3-kor és annyira fáj, hogy elvesztem az eszem. Nincs több fájdalomcsillapítóm, jegelés nem segít, semmi. Gyulladásos bölcsesség fog ahogy utána olvastam mert a torkom, fülem, fejem, állkapcsom is fáj. Kint tanulok és 8 nap múlva megyek haza a nyárra. Az a kérdésem, hogy meddig tart ez az iszonyatos fájdalom, mert itt 5000 euro hogy fogorvoshoz forduljak.

2022. jún. 13. 04:55
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Ibuprofen fájdalomcsillapítóként az 1-es kategória 10-es skálán. Ennél sokkal jobb szerek vannak vény nélkül is.

Fogfájásra a legjobb fájdalomcsillapító a fogmosás, 8 napig kihúzod vele!

2022. jún. 13. 05:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem váltottad ki az eus tb-kártyát? Vagy nem eus országban vagy? Ez ugyanis sürgősségi, ha van ilyen kártyád ellátnak erre.
2022. jún. 13. 06:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Svájcban tanulok. Itt 50%s nekem minden. Attól még ez az egy fog 70ezertől-210ezer forint ami sajnos nekem nem opció.
2022. jún. 13. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha esetleg valamelyik eus határ a közeledben van át tudsz menni oda és ott kérni ellátást a kártyára.
2022. jún. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!