Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Húzás után fáj a mellette...

Húzás után fáj a mellette lévő fog?

Figyelt kérdés
Eléggé be volt gyulladva a fogam amit kihúztak. Felsugárzott az arcüregbe, szemembe, orromba a fájás. Gyökérkezelték, kaptam antibiotokumot, de nem reagált rá, így ki kellett húzni. Egyértelműen az a fogam fájt. Tegnap kihúzták, fáj a helye is elég rendesen, de a mellette lévő fogam is fáj nyomásra. Ez normális vagy aggódnom kellene? Valahol örülök, hogy megszabadultam a fogtól, annyira fájt, de nagyon nem szeretném, ha a mellette lévő fogammal is gondok lennének.

2022. jún. 9. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, kisugárzik a fájdalom. Ahogyan az arcüregedbe, orrodba, szemedbe is felsugárzott.
2022. jún. 9. 07:36
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Várj még pár napot, eddig még lehet fantomfájdalom is. Ha nem múlik el, akkor kezdeni kell azzal is valamit.
2022. jún. 9. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Eléggé be vagyok rezelve, mert nem akarok már kinlódni még egy foggal, pláne nem kihúzatni. Arcüregnél még mindig érzem, hogy bevan gyulladva, tapintásra egy kicsit meg is van duzzadva, de szemmel nem látható. Az a érdekes, hogy egy feszítő érzést érzek a mellette lévő fogban, meg ha a nyelvemmel megnyomom. Ami nem jó előjel, mert minden rosszul gyökérkezelt fognál ez a probléma ált elő. Csak érdekes, mert egyértelműen a kihúzott fogam fájt, a mellette lévő sem kocogtatásra, sem nyomásra nem volt érzékeny.
2022. jún. 10. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia... neked mi volt végül? Most úgy néz ki, nekem is ez a helyzet.
2023. jún. 29. 00:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia! 1 hétig fájt, aztán 2-3 nap alatt teljesen elmúlt a fájdalom. Nincs probléma azóta sem a mellette lévő foggal.
2023. júl. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!