Nekem is elèg rosszak a fogaim 19 èves vagyok. Felül van 5 igazi fogam arra 4 fogra van rá ragasztva a műfogsor. Ès alul is 5 igazi fogam van. Lesz majd alul is műfogsorom. Összesen 10 igazi fogam van. Mitől lehetnek a rossz fogaim?
De a leges legèlethűbb fogsor az implantátum. Annál nem mondaná meg senki hogy igazi e vagy mű. Mindenki azt mondaná rá hogy igazi közben meg nem. Mert tökre úgy nèz ki mintha igazi lenne. Az implantátum az egy èletre szól!
Amúgy egy ilyen felragasztott műfogsor hány èvig bírja?
Azért mentek tönkre, mert nem mostad. Nincs ebben semmi megfejteni való. És főleg semmi genetika.
Az jó, hogy most már tudatosabb vagy a szájápolással kapcsolatban. A hidakat és egyéb fogpótlásokat is tisztítani kell, pláne ha alatta "igazi fogak" vannak. Ezeknek megvan a speciális módszere (mind egyszerű, ne aggódj). Ha a fogorvosod nem mondta el ezeket, akkor kérdezz rá!
Nekem teljesen kivehető van most már több éve.
Több vagyok persze tőled, de azért nem annyira sokkal.
Teljesen jó egyébként ez is.
Nekem rosszak,de elhanyagolás miatt.2 hiányzik és 9 tömött.De mióta mossom őket normálisan,ahogy dentálgigénikus mutatta,azóta semmi bajuk.Néha fájdolgálnak,de mégse full egézségesek már mert tömöttek.Az implantot én is tervezem,de ott nagyon oda kell figyelni a tisztításra,mert könnyen begyulladhat allatta az íny és akkor kieshet
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!