Ez még az injekciótól fáj és attól, hogy kivették az a a gyökeret, vagy valami más baja van a fogaimnak?
három napja elkezdett nagyon fájni a fogam, de annyira hogy egy perc nyugtom nem volt tőle, aludni se tudtam. Elment a tegnap délután fogorvoshoz, ő azt mondta, hogy meg van maradva az egyik fogam helyén valami gyökér darabka, az lehet a baja mert a más fogaimmal minden rendbe van. Se nem lyukasak, a tömések is jól vannak. Hatkor beadott három injekciót, és kivette azt a gyökeret, de még mindig fáj a fogam. Mikor elmentem nem tudtam megmondani melyik fáj, mert az egész jobb oldalam fájt, és most mintha csak alól fájna - ahol kivette -, de nem vagyok benne biztos, mert már annyit fájt, hogy összemosódik minden. Fájhat nekem még a tegnap estétől a három injekció helye, és hogy kivetet a gyökeret, vagy valami más baj van?
És kb. mikorra múlik el a fájdalom? Két napja alig aludtam, és kezd megőriteni ez az örökös fájdalom,a mit a fájdalomcsillapító is csak egy fél órára tud megszüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!