Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » S. O. S Nagyon nagyon fáj a...

S. O. S Nagyon nagyon fáj a fogam, ma tömték. Segítséééégggg. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 11:50
1 2
 1/13 anonim válasza:
természetes hogy fáj ha kimegy a fájdalom csillapító :( Vegyél be valami fájdalom csillapítót vagy borogasd be !
2010. szept. 17. 11:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Mikor tömte nem fájt? lehet ideget ért. vegyél be fájdalom csillapítót. Ha nagyon nem akar elmulni hívd fel a fogorvosod. Jobbulást
2010. szept. 17. 11:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Kaptam szurit,ezért nem fájt.Donalgint már vettem be,de nem használ.Elhiszem,hogy fájnia kell,mert megbolygatták,de ennyire?
2010. szept. 17. 12:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így. Visszamentem a fogorvoshoz, aki kiidegelte a fogat. Jobbulást!
2010. szept. 17. 12:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Nekem erősen lüktet ,olyan mintha valami nyomná belülről és hideg érzésem van.
2010. szept. 17. 12:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia,nem akarok hülyeséget mondani,de lehet,h túltömte,mert ilyen volt nekem és szedtek le belőle:SDe nem akartalak megilyeszteni,szal nyugi és am a legnagyobb fájdalom csillapító hatás,ha arra koncentrálsz,h nem fáj nem fáj és ezzel növeled a fájdalom bírásodat;)

Nekem 8 fogamat tömtek érzéstelenítő nélkül és az orvos is meg a segédje is meglepődött és kérdezte anyámat,h fiús típus vagyok-e?:DMert jól tűröm a fájdalmat,de csak annyit csináltam,h koncentráltam,h ne fájjon:)Ennyi!Vagy gyógyszer:)

Remélem segítettem vmennyit:)

15/L

2010. szept. 17. 12:12
 7/13 anonim válasza:
vbagy pedig a szuri helye gyulladt be :(
2010. szept. 17. 13:08
 8/13 anonim ***** válasza:
egy szimpla tömés nem kell, hogy fájjon, főleg nem ennyire. Vegyél be Nurofent, annak van gyulladásgátló hatása is.
2010. szept. 17. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Fájhat tompán a fog, de így nem, ha lüktet azt jelenti, hogy gyökérkezelni kell, hívd fel és menj vissza, ne szenvedj feleslegesen, mert akkor aludni sem fogsz tudni és ugye plusz holnap hétvége.
2010. szept. 17. 15:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Általában tömés után mindenkienk érzékeny,főleg gyökértömés után!De ha annyira fáj,hogy már-már megőrülsz akkor lehet nem tisztitotta ki rendessen a lyukas fogat és rátömött!Ha holnap is nagyon fáj,menj vissza a dokihoz!!
2010. szept. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!