Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyi idő alatt nő ki a fogam?

Mennyi idő alatt nő ki a fogam?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és van egy tejfogam és mindjárt kifog esni.:S Nos ez 17 évesen nem a legjobb.. ráadásul elől van:S

És decemberben szalagavató:S:S addigra kinő??

2010. szept. 16. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:
17 évesen hogy lehet tejfogad?
2010. szept. 16. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom..nagyon jó fogaim vannak és lehet hogy ezért..de lécci inkább arra válaszolj hogy mennyi idő mire kinő
2010. szept. 16. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát azt nem lehet pontosan meghatározni...a tejfogadat mindenképp húzd ki, hogy szabad útja legyen a másik fognak.
2010. szept. 16. 23:48
 4/6 anonim válasza:

Ismerős helyzet. Tegnap derült ki, hogy még 2 tejfogam van, ráadásul mindkettő elől. Az egyik max 3 hetet adok neki és kiesik. Nem sokára bál. Énekelek is ráadásul Plusz még az sem biztos hogy fog nőni helyette másik, mert lehet hogy csírahiányos vagyok vagy mi.

16L.

2010. szept. 18. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha mozog, akkor nem csírahiányos, tehát max 6 hónap alatt kinő.

Ha csírahiányos lenne, akkor nem szívódott volna fel a gyökere, ergo nem mozogna.

2010. szept. 18. 21:03
 6/6 anonim válasza:
Hát nem tudom. A fogorvos azt mondta. De neked legyen igazad.
2010. szept. 19. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!