Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak a fogammal?

Mit csináljak a fogammal?

Figyelt kérdés

Legyszi olvassatok vegig, nagy segitseg lenne. Ugy kezdodott az egesz hogy az egyik tomott fogam nagyon fajt, a fogorvosom kifurta majd elkezdte a gyokerkezelest majd a kezeles felenel atkuldott egy kozeli fogorvoshoz hogy folytassa ő.( állami)

megcsinalta a gyokerkezelest majd ideiglenes tomest kaptam. a kovetkezo idopontra tervezte a vegleges tomest. viszont nekem nagyon erzekeny volt a fogam a hideg (szobahomersekletu) vizre. igy hat szoltam neki es meg egyszer gyokerkezelte majd rogton vegleges tomest rakott es a kovetkezo idopontkor a fedő tomest is rarakja.

viszont nekem megint nagyon faj a szobahomersekletu vizre es nem tudom mit tegyek. mert ha megint szolok hogy faj akkor mar biztos nem akarja megegyszer a vegleges tomest kifurni.

2022. ápr. 30. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha fáj, szólni kell, hiszen bármi is a gond, nem oldódott meg.
2022. ápr. 30. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

És mi most ezzel mit kezdjünk?

Vissza kell menni hozzá.

2022. ápr. 30. 10:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a visszamenést ajánlom, aztán vagy újrakezeli, vagy eltávolítja. Ha akarod, pótoltass egy új fogat a helyére.
2022. ápr. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!