Csak olyan téren tudok hozzászólni, hogy nekem bejönnek a fogszabályzós lányok (vannak olyan lányok akik ugyan így vannak a fogszabályzós fiúkkal), számomra szomorú lenne, ha nem lehetne látni. Egyből felkelti a figyelmem medig és sokkal vonzóbb lesz a lány, oké, hogy ez csak átmeneti... Azonban számomra nagyon szexi tud lenni. A héten láttam fogszabályzót az egyik lányon egyetemen. Eddig nem igazán jött be, most viszont nem tudtam levenni róla a szemem. Szerintem neki is feltümt, hogy nézem 😅
2022. ápr. 23. 13:06
2/6 anonim válasza:
Szia, nekem invisalignom van.
•Minden nap (naponta tobbszor, ahanyszor kiveszem) tisztitom.
•Csak tiszta vizet iszok benne, minden mashoz kiveszem, majd alaposan kioblitem, de inkabb megmosom a fogam, mielott vissza tennem a fogszabit.
•Eleinte nagyon szerettem es elhivatott voltam, de a vegere nagyon belefaradtam.
Osszessegeben nem bantam meg, viszont a mai tudasommal lehet megmaradtam volna a hagyanyos fogszabalyzonal. De mivel sokat utazom, emiatt a kiveheto praktikusabbnak tunt.
2022. ápr. 23. 16:03
3/6 anonim válasza:
*hagyomanyos
2022. ápr. 23. 16:03
4/6 anonim válasza:
Kivehetősből csak az Invisalign éri meg, a többi nem sok mindenre jó... Nekem ragasztott, önligírozó fém van, pont azért, mert nem lett volna az Invisalign-hoz kitartásom. Szerintem sokkal macerásabb ki-betenni + mikor nagyon fáj, lehet hogy kivettem volna :"D Ezt legalább nem tudom és 10 hónap alatt meg is lesz a full kezelés.
2022. ápr. 25. 17:45
5/6 anonim válasza:
4es:meddig tart az állítás így hogy nem kell gumit tenni a brekettekre?Illetve hány hetente kell menni aktiválásra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!