Vennék elektromos fogkefét 110000 forintért?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 09:49
11/13 anonim válasza:
Elhiheted, hogy nem ezen fog múlni.
Ha jó fog genetikád van, elég kb a tescos fogkefe is, csak tudd helyesen használni.
Ha rossz genetikád van, veheted ezeket a 100ezres oralb-ket, philipseket, ugyan úgy romlanak majd a fogaid.
Én azt mondom, az arany középút, 25-30ezres kategória, bőven elég.
12/13 anonim válasza:
Az anyagi helyzetedtől függ. Nagyon jó fogkefék, de ha ez neked igen jelentős kiadás, akkor olcsóbb elektromos fogkefe vagy a drágább fajta kézi fogkefék is jók és kevesebbet fizetsz.
13/13 anonim válasza:
Ha 700 000 nettót keresnek havonta akkor talán, így én csak egy 30 000-es smart 4-et tudtam venni és bár megvagyok vele elégedve, használom amíg tudom, mégsem vagyok annyira hasra esve az eredménytől mert manuális fogkefével elég aprólékosan és részletesen megtanultam már 20 év alatt fogatmosni. Valószínűleg felváltva fogom használni mert szeretem mindkettőt, és nem, a szájápolás az utolsó dolog amin spórolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!