Stressztől előfordul, hogy egy letört csonkos kihúzàsra vàró fog elkezd fájni? Ki mit javasol éjjeli fogszorítàs/csikorgatás ellen?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon stresszes életet élek, csalàd, tanulàs miatt, és van egy rossz fogam ami kihúzàsra vàr, de most a pihenésünk alatt elkezdett fájni vettem be rubofent, hatott is, de ahogy megmostam a fogam megint fàj.
Ahogy àgyba kerülök és lehunyom a szemem, akkor egyből elkezdem szorítani a fogam. Ahol vagyunk itt vannak magán fogorvosok és vàllalnak is ünnepnapi illetve hétvéfi kezelést, de sajnos nagyon dràga. Kedden megyünk haza és akkor tudok telefonàlni a dokinknak egy húzàsra, de nagyon félek tőle főleg h gennyzacskó is van rajta àllítólag ismerős szerint, meg mozog is picit.
2022. ápr. 16. 21:40
11/12 anonim válasza:
Én is örülök, bár annyi felesleges kifogást gyártottál..
12/12 A kérdező kommentje:
Àprilis 19-én ki is húztàk. Az ínyem volt begyulladva, de màs egyéb baj nem volt. A húzàs helye is màr gyógyulgat, de lassan sajnos.
2022. máj. 1. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!