Mi a tapasztalatod A Semmelweis Egyetem fogaszati ellatasan a Szentkiralyi u. 47-ben? Hatso rago fog fenyre koto tomesenel?
Mindig maganfogorvoshoz jartam,de kb 2 eve tomtek be ezt a fogam es kb 2-3 evente mindig kiesnek a tomesek belole. A hoozaerto fogorvosom megmondta,h hatao felso fogat nem tom,mert faj a dereka….
A masik fogaszaton meg nem kepesek tartos fogtomest csinalni.
A Soten a Maria utcaban es Szentkiralyi u ban van ellatas.
A honlapjuk azerint a Szentkiralyiba iranyitanak. A Maria utcarol jot hallottam 25 eve. A Szentkiralyirol nem.
Mik a tapasztalataitok? Mikor voltatok es mi a neve a dokinak vagy tanulonak?
Felolemtsnulo is lehet,ha szakszeruen csinalja es jo a kezugyessege.
Meg tudjak valasztani a megfelelo feher arnyalatot?
Szepen pontosan dolgoznak?
Fizetem a tb-m. Igy kell-e fizetnem? Mennyit vartatok az ellatasra?
A maganfogorvosnal sose kell varnom 5 percnel tovabb,olcso es kedvesek. Ejjel nappal fogad akar hetvegen is. Szeretek oda jarni. Csak nemeleg pontos amunkajuk.
Minden valaszt koszonok!
SOTE-n végeztem fogorvosként. Betegként nyugodt szívvel mennék hallgatói gyakorlatra, sőt saját rokonomat is kezeltem hallgatói gyakorlaton. Azért van ott a gyakorlatvezető, hogy felügyelje a hallgatók minden lépését, tehát rábólintson, hogy ez jó volt, vagy segítsen, ha valami nem megy nekik.
Tb-támogatott. Ha fogpótlás készül, azért kell fizetni, de töredékét annak, mint magánrendelőkben.
Mária utca szájsebészet, nem az kell neked.
Kedves Kérdező!
Azóta szereztél tapasztalatot itt? Jól értelmezem, hogy nem lehet időpontot kérni, hanem oda kell menni kivárni a sorod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!