Heroin fogyasztása után fájdalmas a foghúzás?
á, kicsit sem volt már hasonló https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..
legalább vallanád be teszar hogy magadnak kéne. könyvet írsz mi... egyszer rá kell venni magad hogy elmenj, tud az a fog annyira fájni. magadat kímélnéd meg ha letudnád
Ha a sztori valóban csak egy könyvben jelenik meg akkor ez nem annyira lényeges részlet. Ha viszont valójában rólad szól akkor szerintem nagy butaság. Mi van ha beletörik a fog és ki kell vésni? Az is menni fog? Magánorvos jó eséllyel kikapja úgy, hogy nem fogsz érezni semmit abban a pillanatban, inkább utána fog fájni még vagy 2 hétig, de ő legalább kitisztítja, Te meg nem fogod tudni és az fog csak igazán fájni, ha begyullad az egész. A foghúzás manapság már nem a kihúzás pillanatában fáj (persze ha a doki elég lidokaint tol bele előtte, de szerintem erre fel lehet hívni a figyelmét, hogy nagyon félsz, alacsony a fájdalomtűrésed stb.) hanem a kihúzás utáni 2 hét.
Nekem ez inkább ürügynek tűnik. Szeretnéd kipróbálni a heroint, de csak úgy betolni az necces, viszont ha máár úgyis van ez a fogprobléma, miért ne lehetne összekötni a kettőt? Vigyázz vele, nem véletlenül mondják hogy egyetlen használattól is rá lehet kattanni. Én soha nem próbáltam még ki, de azt mondják olyan élményt nyújt, amit az ember soha nem fog elfelejteni és sóvárog utána. Főleg akkor veszélyes, ha az embernek amúgy sz*r az élete, mert a szürke unalmas, depressziós hétköznapok után ez egy másik világot nyit meg és az elkeseredett ember a későbbiekben úgy is hajszolni fogja ezt az élményt tovább és tovább, nem lesz egynél megállás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!