Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetséges az, hogy egy afta...

Lehetséges az, hogy egy afta miatt begyulladjon a fogínyem?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen igen. Az afta környezetében, de akár távolabb is kísérheti gyulladás a folyamatot, sajnos.
2010. szept. 14. 21:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Gondoltam hogy ez lehet a gond:(

Szerencsére (még) nem fáj a fogam, mert egészséges, csak nagyon begyulladt az ínyem az afta mellett:(

Remélem mihamarabb elmúlik, és köszi mégegyszer

2010. szept. 14. 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
az aftak spontan gyogyulnak par nap alatt , csak akkor kell orvoshoz fordulni ha nagyon nagyok , oblogess kamilla teaval az segit!
2010. szept. 15. 00:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi számit nagynak de nekem hétfő óta állandóan nő. Már lassan olyan mint egy kisebb borsószem. Még azért várok néhány napot hátha elmúlik lassan. így fogorvoshoz mehetek vajon? Mert holnapra van programálásom.
2010. szept. 15. 13:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért gyulladhatott be az ínyed, mert az aphta miatt / gondolom, mert fájt/ Nem mostad meg rendesen.
2010. szept. 15. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!