Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen fogselyem a jó?

Milyen fogselyem a jó?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta használok fogselymet, de most először vettem észre, hogy az egyik sokkal vékonyabb, mint a másik (viaszosak). A vékonyabb persze sokkal kényelmesebb és könnyebben bemegy a fogközökbe, de a vastagabb mintha jobban tisztítana.

2022. márc. 29. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
oral b pro-expert, ami lapos, így könnyen befér a fog közé
2022. márc. 29. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a vastagabbat szeretem, mert jobban kiszedi a cuccot és nem vágja be az ínyem. Fogköz mérethez érdemes igazítani szerintem. A fogköztisztító kefe meg aztán a legszuperebb találmány!
2022. márc. 29. 10:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez a vastagabb: [link]

Olyan oral-b-t még nem használtam, amit te ajánlasz:

[link]

Megpróbálom, köszönöm.

2022. márc. 29. 10:54
 4/5 A kérdező kommentje:

2

Köszönöm.

A fogköztisztító keféket azért nem szeretném, mert szerintem környezetszennyezőbbek, mint a sima fogselyem.

Egyébként hányszor lehet egy ilye kis kefét használni?

2022. márc. 29. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én Müllerben vettem 20 vagy 30 darabost a saját márkásukból. 1 hónapja használok egyet. Nem a lapított nyelű, hanem a piros pálcikák. Annyi, hogy burkoló pöcök csak egy van hozzá.

Szépen le lehet mosni, nem pergett szét és teafaolajat is tudtam juttatni közvetlen az ínyemhez vele, így nem fájt tovább! :)

2022. márc. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!