Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szuvas 10 fogam, kaptam...

Szuvas 10 fogam, kaptam időpontot, mit fognak vele csinálni?

Figyelt kérdés
Nem mondtak semmit infót, csak kaptam egy időpontot.
2022. márc. 19. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Fúrás, tömés - mi más szerinted?!
2022. márc. 19. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Odamész, megvizsgálják és megállapítja a fogorvos, hogy mennyire szuvasak a fogaid, aztán orvosonként eltérő. Én maszeknál voltam nekem egyből elkezdték tömni a lyukas fogaim, de az is lehet, hogy neked a vizsgálat után időpontokat adnak tömésekre, rosszabb esetben húzásra (mindig a sürgősebbel kezdik), esetleg elküldenek röntgenre ha gyulladás vagy sérülés jeleit látják.
2022. márc. 19. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig húztam. 16 évesen voltam fogorvosnál után 27 évesen.

1. alkalommal húzott. KB 1 hónap múlva gyokerkezeles + néhány tömés. 1 hét múlva gyokerkezeles folytatása plusz néhány tömés...

Magánban nem volt olcsó, de megérte.

2022. márc. 19. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tömés, gyökézelés, húzás vagy korona. Kb ezek vannak.
2022. márc. 19. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
#4-est kiegészítendő, sok pénzbe fog kerülni, mert tíz fogat helyrehozni, pótolni nem egyszerű..nem szabad türelmetlennek lenni, a doki elég sokat fog veled szöszmötölni. Tíz fogat nem lehet összecsapni.
2022. márc. 22. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk a kisebb gyerek úgy járt, hogy elment az én fogorvosomhoz, akit imádok. Megnézte, panoráma rtg, 6 fogat tömni kell. Irtó sok pénzért. Oké, a gyerek apja kifizette volna. Közben a barátnője azt mondta, hogy menjen az ő fogorvosukhoz. Oda is elment. Megnézték, szerintük 3 fogat kell tömni, harmadannyi pénz. Persze oda ment. A vicc az, hogy ahol megcsinálták a fogait, az egy jobb helynek számít, mint ahova én járok.

(Egyébként én is jártam így. Letört egy nagy darab egy fogamból. Gyökértömés kellett. Két ideget megtaláltak, harmadikat nem. Nem akarták egyből kihúzni, ajánlottak egy másik dokit. Közben azért megmondták, hogy cirka 5-6 fogamat tömni kell. Az új helyen a doki megtalálta a harmadik ideget is és közölte, hogy nem kell betömni egy további fogat sem...)

2022. márc. 22. 19:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül kb?
2022. márc. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!