Mik általában az első reakciók, amikor meglátják hogy fogszabályzótok van felnőtként?
Szóltak már be emiatt?
Kort és nemet is írjatok
Én 35 vagyok és most szeretném rendbetetetni nekem olyan 9 hónapot mondanak
6-os hány éves voltál amikor felkerült?
Köszi ha válaszolsz.
Aki igenyes es intelligens, az pozitivumkent fogja fel.
A reszeg Joska fele “egyszeri” alakoktol meg biztos kapsz majd: ha’ hogy nezel ki?!? mi van a szadban vazze’?!
Az, hogy te kinek a velemenyere adsz, toled fugg, illetve az is, hogy eleve elorebb helyezed masok velemenyet a sajat magad javanal, mar sokat elarul.
En 30 evesen vagtam bele, az sem erdekelt volna ha napi 100 negativ kommentet kapok ezzel kapcsolatban.
Miert?
Mert a vegen igy is en nyertem, hiszen most van egy tokeletes, egyenes fogsorom, es nem telik el ugy nap, hogy valaki ne dicserne meg a mosolyomat.
Nem mellesleg az onbizalmam az egekben van, miota vegre meg lett csinaltatva a fogsorom.
Szoval, ha van egy kis eszed, nem masok velemenye alapjan fogsz dontest hozni!
Semmit sem szólnak, de tegyük hozzá, hogy az egyik szülőmtől örökölve 30 fölött 16 évesnek nézek ki, szóval sokan kamasznak néznek.
Én 2004 körül láttam egy fogszabályzós férfit, 14 év körül voltam, akkor gondoltam, hogy ilyen idősen minek rakatja be, de utána már idősebb koromban ezeken nem akadtam fenn és lényegesen több felnőtt lett fogszabályzós.
Ez olyan, mint, hogy 1999 körül láttunk egy fogszabályzós lányt a buszon, kicsi volt és tettek neki megjegyzést az osztálytársaim, hogy minek rakatta be, illetve ciki volt a fogszabályzó.
Aztán 2005 körül meg már menő volt fogszabályzósnak lenni.
Egy műsorban nem is tudom ki mesélte, hogy az ő lánykorában ciki volt a fogszabályzó, örült, aki megúszta, aki nem az szégyellte magát.
Aztán később ez változott, a fia már kérdezte, hogy nem vihetné-e be az iskolába az éjszakai fogszabályzóját, hogy vagizzon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!