Az Ionic white fogfehéritőről mi a véleményetek?
Ezek a fogfehérítők nem tesznek jót a fogaknak...
Ezt onnan tudom hogy anyukám ápolónő és mondta hogy ezekben a termékekben olyan összetevő van ami tönkre teszi a fogzománcot lehet nem tűnik fel első használatkor...de vékonyítja a fogakat és ettől elég érzékenyek lesznek.
A színészeknek/színésznőknek nem azért van ilyen foguk mert fogfehérítőt használnak hanem a fogorvos pár réteg festékkel...(nem arra a festékre gondolok amivel pl a falat fested,vagy zománc festék vagy milyen,vagy haj :P xD...) amit nem bántja a fogat...és mivel hogy több réteg festéket visznek rá a fogra ez megvédi a fogzománcukat...ezt is anyumtól hallottam xD...ő meg a fogorvostól hallotta szóval...és ezeket a fogfehérítőket úgy reklámozzák hogy hú de jó meg nem árt a fognak közben pedig árt csak lehet hogy a fogat kívülről nem roncsolja és teszi tönkre,hanem belülről...
És hogyha fogfehérítőt használsz vagy szeretnél vagy valami akkor kérd ki egy fogorvos tanácsát...de szerintem a gyógyszertárakban lehet olyat kapni ami vmi gyógynövényes összetevőből készült fogfehérítő,mint pl a fogtömés amit a fogorvosok használnak az is ilyen gyógynövényből készült meg persze fehér mert már nem olyan fogtömés van mint anno...de lehet hogy ennek horibilis ára van én nem szoktam ilyen fogfehérítős cuccokat használni csak sima gyógynövényes fogkrémet meg sensodyne fogkrémet..
Előtte én is azt hittem hogy a színésznőknek meg a fogkrém dobozán látható termékeken lévő emberkéknek akiknek nagyon szép fehér foguk van hogy az tén yleg a fokrém miatt olyan...vagy csak velük született adottság...de kiderült hogy mégsem csak arra tervezett festékkel van átkenve a foguk és ezért olyan szép vagy lehet hogy csak szerencséje van és vele született... :)
Remélem hogy ezzel tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!